Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Arsenal utreds av FA: "Om det är där de drar linjen…"

Women´s Superleague

När Manchester City gjorde mål på Arsenal rasade "The Gunners" på domslutet.
Nu utreds man av det engelska fotbollförbundet, FA. 

Foto: Bildbyrån

Jonas Eidevall.

Arsenal mot Manchester City - efterspelet kom att handla om minut 67. City gjorde mål efter att bollen bytt riktning efter att ha tagit på huvuddomarens ben. Och Khadija "Bunny" Shaw kunde sätta 1-0. Arsenals spelare och Jonas Eidevall rasade, och den svenske tränaren fick syna det gula kortet för andra matchen på raken.

Nu utreds man av det engelska fotbollförbundet, FA.

"Arsenal Women FC ska ha brutit mot en FA-regel. Spelarna i klubben ska ha bettet sig osportsligt i matchen mot Manchester City den 23:e januari. Arsenal har på sig till och med den 31 januari att svara", skriver man i ett uttalande.

ANNONS

Jonas, vad var din reaktion när ni fick reda på att ni utreds?  
- Vi måste respektera vad som sägs så klart. De måste dra en gräns och säga vilket beteende som är tillåtet och visa vart gränsen går. Om de drar den där måste vi och andra lag förhålla oss till det. Det är inte vi som sätter reglerna. Vi respekterar det, säger Eidevall till Fotbollskanalen.

Tycker du att det är rättvist?
- Ärligt talat har jag inte tänkt på det eftersom det är i det förflutna. Jag blev upprörd där och då eftersom jag tyckte att fjärdedomaren borde ha kommunicerat med huvuddomaren om vad han såg. Ingenting kan ändras, jag har bättre saker att göra än att se tillbaka på domslut.

Publicerad 2022-01-28 kl 20:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto