Arsenal vände och vann mot nykomling - Aubameyang nätade på nytt

Arsenal var illa ute mot nykomlingen Aston Villa.
Men med tio minuter kvar av matchen vände Londonlaget och vann.

Arsenal inledde Premier League med tre raka segrar. Sedan blev det kryss mot Tottenham (2-2) och jumbon Watford (2-2). Nu lyckades man vända den negativa trenden mot nykomlingen Aston Villa, men laget var illa ute.

Londonlaget hamnade i underläge efter 20 minuter då John McGinn hållit sig framme på ett inlägg och rakat in 1-0. Allt tyngre för Arsenal blev det ett par minuter före halvtid då Ainsley Maitland-Niles tagit sitt andra gula kort och visades därmed ut.

Arsenal kom tillbaka i den andra halvleken genom Nicolas Pepe på straff. Men bara minuten senare återtog Aston Villa ledningen efter att Wesley hittat nätet.

Med tio minuter kvar av matchen var ställningen 2-1 till Aston Villa. Då lade Arsenal in en högre växel. I den 81:e minuten satte Calum Chambers dit 2-2 och i den 84:e minuten dunkade Pierre-Emerick Aubameyang in 3-2 på frispark, vilket blev matchens slutresultat. Målet innebar att Aubameyang nu nätat i tre raka ligamatcher.

Arsenal ligger nu fyra i Premier League medan Aston Villa parkerar på 18:e plats.