Arsenal vann stormötet mot Manchester United - Aubameyang hjälte

5-0 mot Leipzig i veckan, och 0-1 mot Arsenal under söndagen.
Manchester United föll efter Pierre-Emerick Aubameyangs straffmål.
- Vi har inte vunnit på Old Trafford den här säsongen, det är en besvikelse, säger Harry Maguire till Sky Sports.

Manchester United tog under söndagen emot Arsenal, som kom till toppmötet med två raka förluster - samtidigt som United spelade oavgjort mot Chelsea senast. I Champions League under veckan vann United med hela 5-0 mot RB Leipzig.

Men det var Arsenal som inledde bäst. Londonlaget var nära flera gånger om och Manchester United såg trötta ut efter veckans Champions League-match.

Pierre-Emerick Aubameyang och Willian hade försökt flera gånger om. Bukayo Saka skulle några minuter innan paus få en bra chans att ge Arsenal ledningen. Efter ett fint inlägg mötte han bollen med pannan, men nicken gick över.

0-0 i paus.

I den andra halvleken fick Aubameyang ett nytt läge, men hans skott styrdes via Lindelöf ut till hörna strax utanför stolpen. I den 68:e minuten fick Arsenal straff när Hector Bellerin fälldes av Paul Pogba. Straffen satt Aubemeyang säkert och gav Arsenal ledningen.

Manchester United kunde inte hitta en kvittering och Arsenal vann matchen.

- Vi har inte vunnit på Old Trafford den här säsongen, det är en besvikelse. Vi måste göra mer, vi måste skapa mer, säger Harry Maguire till Sky Sports.

United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Mahuire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Pogba, Fernandes - Rashford

Arsenal: Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerin, Partey, Elneny - Saka, Willian, Aubameyang - Lacazette