Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Arsenalägaren försvarar Wenger: ”Han är vår man”

Arsenals ägare Stan Kroenke talar inte ofta till media. Nu har han gjort det – och då hyllar han Arsene Wenger.
- Han är en av de bästa tränarna i världen, säger han till the Daily Telegraph.

Efter sex raka år utan någon titel och en skakig start på säsongen, har Arsenals manager Arsene Wenger blivit starkt ifrågasatt. Under den tiden har Arsenals ägare, Stan Kroenke, varit tyst som graven och inte gett någon vidare utvecklad bild av hur han ser på situationen. Tills nu. Kroenke försvarar, stöttar och hyllar Wenger i en intervju.

- Jag har enormt stort förtroende för Arsene. Han är en av de bästa tränarna i världen. Arsene är en av de personerna jag håller högst, av dem jag träffat de senaste 20 åren. Han är en underbar person och jag älskar hur han för sig. Han är en väldigt intelligent kille.

Kroenke menar också att det är fullt naturligt att Arsenal fått en dålig start på säsongen.

- Vi har fått en skakig start, men vad förväntar sig folk? Cesc Fabregas är en fantastisk spelare som Arsene utvecklade sedan han var 16. Han bestämde sig förra året för att han skulle lämna.

Ägaren påpekar också att han inte var inblandad i beslutet att sälja spanjoren. Dessutom försvarar han försäljningen av Samir Nasri.

- Jag gillar killen (Fabregas) men jag hade aldrig kunnat få honom att ändra sig. Arsene tog beslutet. Jag tänker också på Nasri. Om vi inte hade gjort något åt Nasri skulle folk ha pekat på oss förra sommaren och sagt: ”Varför gjorde ni inget?”. Vi fick in mycket resurser som vi kan använda på andra spelare.

Publicerad 2011-09-30 kl 08:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons