Aston Villa vände och vann mot Chelsea

Aston Villa - Chelsea 2-1

Premier leauge-ledaren Chelsea åkte på ett bakslag och förlorade med 1-2 borta mot Aston Villa. Gästerna tog dock ledningen efter kvarten spelad när Didier Drogbas långskott studsade över målvakten Brad Friedel.

Men Aston Villa, som klev upp på en femteplats, kvitterade före paus när Richard Dunne nickade in en hörna. Och tidigt i andra halvlek fastställde James Collins slutresultatet, åter igen efter hörna.

Förlusten var Chelseas andra den här säsongen. Regerande mästaren Manchester United tar över ledningen med en poäng om man slår Bolton på Old Trafford senare på lördagen.