Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Athletic: Solskjær fast besluten om att fortsätta som tränare

Premier League

Ole Gunnar Solskjær har nu varit arbetslös i ett år.
Enligt The Athletic är norrmannen fast besluten om att fortsätta sin tränarkarriär.

Foto: Bildbyrån.

Ole Gunnar Solskjær tog i december 2018 över som chefstränare i Manchester United och ledde sedan storklubben fram till att han fick sparken för lite mer än ett år sedan. Sedan dess har norrmannen hållit låg profil och bara gjort ett fåtal intervjuer.

Nu rapporterar The Athletic om vad Solskjær pysslat med sedan avskedet. Enligt sajten har norrmannen lagt ner mycket tid på att analysera sin sejour i United, då han sägs sett om alla matcher som han hade ansvar för, hela 168 stycken. Han uppges vidare lärt sig segla, tänkt på framtiden, sett många fotbollsmatcher och även rest runt för att se matcher live i Europa.

ANNONS

Enligt The Athletic är Solskjær fast besluten om att fortsätta sin tränarkarriär, och därmed har han också använt mycket tid till analys och studier av de bästa lagen i Europa.

Vidare uppges även Solskjær, trots avskedet, ha ett starkt band till anställda i Manchester United. Enligt sajten skickade han, en knapp månad efter att han fick gå, julstrumpor med lyxiga gåvor till samtliga anställda i klubben. Det ska, enligt The Athletic, till och med fått flera personer att gråta med anledning av gesten. 

Solskjær har, utöver United, även basat över Molde och Cardiff City.

Publicerad 2022-12-07 kl 06:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto