Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Avslöjar: Evrard klar för Chelsea - nobbar Wolfsburg

Women´s Superleague

Nicky Evrard sitter på ett utgående kontrakt.
Nu kan Fotbollskanalen avslöja att hon är klar för Chelsea.  

Foto: Bildbyrån.

Nicky Evrard var ett stort utropstecken under EM i England och hade en betydande roll när Belgien tog sig till en historisk kvartsfinal. 

Redan i augusti kunde Fotbollskanalen avslöja att storklubbar jagade målvaktens signatur. Bland dessa Wolfsburg och Chelsea, men Oh Leuven vägrade släppa 27-åringen. Evrard har nu gjort sitt val och enligt flera av varandra oberoende uppgifter till Fotbollskanalen pekar det mesta på att det blir en flytt till England och mästarlaget Chelsea.  

Enligt uppgifter har landslagsmålvakten skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över tre år och väntas ansluta som bosman i sommar om inget oförutsett sker. 

ANNONS

Evrard kan komma att konkurrera om en startplats med den svenska landslagsmålvakten Zecira Musovic. Musovic sitter på ett kontrakt som löper ut i slutet av juni.  

Evrard har gjort 58 landskamper för Belgien och Chelsea ligger just nu på en andraplats i tabellen bakom Manchester United.  

Publicerad 2023-01-27 kl 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto