Båda målvakterna bröt armen - i första halvlek

Nog kan man ha otur som alla andra lag.
Men det som drabbade Scunthorpe United är något helt annat.

Scunthorpes försvarare Andrew Boyce tvingas hoppa in i mål.

Bristol City slog Scunthorpe United med 2-0 på bortaplan. En fin bedrift, men det hamnar i skymundan. Istället snackas det om de bisarra skadorna som drabbade hemmalaget.

Åtta minuter in i matchen bröt nämligen förstemålvakten Sam Slocombe armen. In kom James Severn från bänken, men det skulle sluta illa det med. Med fem minuter kvar av första halvlek gick Severn ut för att stoppa framstormande Matt Smith - och bröt armen.

Så vad göra? Andrew Boyce tvingades hoppa in i mål men kunde, som sagt, inte hålla ute bollarna.

– Vi tappade två målvakter till samma skada - brutna armar i dueller med deras spelare. Jag är enormt besviken för deras skull eftersom de bröt armarna och för spelarna eftersom de var det bättre laget i dag, säger tränaren Mark Robins.

Publicerad 2015-01-18 kl 11:16