POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Barry: ”Liverpoolryktena gick ut över mitt spel”

Den utdragna historien om Gareth Barrys eventuella flytt till Liverpool gick ut över hans spel.
- Det var en jobbig sommar och kanske satte det sig i huvudet på mig, säger Aston Villa-mittfältaren.

Det var oändliga turer fram och tillbaka med olika besked om huruvida Gareth Barry skulle flytta till Liverpool eller stanna i Aston Villa. Klubbarnas managers Rafael Benitez och Martin O’Neill låg i luven på varandra och Barry själv sades vilja flytta, men hölls kvar mot sin vilja.

När säsongen startade var 27-åringen emellertid kvar i Aston Villa och där kommer han stanna. I alla fall till dess att transferfönstret öppnar igen. Då kan Benitez ännu en gång bjuda upp Martin O’Neill till transferdans om han så önskar.

En som tyckte att transfersoppan stank var Englands förbundskapten Fabio Capello. Italienaren var missnöjd med Barrys insats i Englands match mot Tjeckien, och sade efter matchen att den då rådande situationen med Liverpools intresse gjorde att Barry inte kunde prestera på högsta nivå.

Inför Englands VM-kvalmatch mot Andorra medger Gareth Barry att sommarens trassel påverkade honom.
- Det var inte den perfekta försäsongen för mig. Det var en jobbig sommar och kanske satte det sig i huvudet på mig, säger Barry enligt The Guardian.
- Det är första gången i min karriär som jag varit med om något liknande. Det är den första transferhistoria jag varit med i sedan jag kom till Villa för tio år sedan.

Publicerad 2008-09-05 kl 14:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå