Barton målskytt när Newcastle slog Olssons West Brom

Newcastles manager Joe Kinnear kunde andas ut på tisdagskvällen. En synnerligen efterlängtad seger i Premier league gav honom åtminstone tillfälligt andrum.

Den kom mot West Bromwich, där Jonas Olsson spelade hela matchen, och skrevs till 2-1.
Det var Newcastles andra seger på tio försök och trepoängaren gav en liten skjuts upp i tabellen bort från bottenträsket.
Joey Barton gjorde comeback efter 74 dagars fängelsevistelse och sex matchers avstängning och visade vägen med sitt straffmål i nionde minuten. Obafemi fyllde på till 2-0 innan Ishmael Miller gjorde gästande West Bromwichs mål i 65:e minuten.