Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

BBC: United kan låta Ronaldo gå - kommunicerar knappt med lagkamraterna längre

Premier League

Manchester United har ändrat sig och kan nu låta Cristiano Ronaldo lämna klubben, uppger BBC.
Detta då hans negativa närvaro uppges dra ner hela truppen enligt källor.

Foto: Bildbyrån

Cristiano Ronaldos vara eller icke vara i Manchester United har varit ett ämne som präglat diskussioner kring klubben under sommaren. Portugisen sägs vilja lämna för att få spela Champions League-fotboll under de sista åren av sin karriär, medan klubben insisterat på att de inte velat släppa honom.

Men nu har en vändning skett. Under måndagen rapporterade The Times att tränaren Erik ten Hag ändrat uppfattning om att sälja 37-åringen. Under tisdagen rapporterar BBC att även klubben nu kan vara öppen till att släppa Ronaldo.

Källor till BBC berättar om en rädsla att klubben inte släpper Ronaldo, då de inte tror att klubbens problem både på och utanför planen kommer att vända helt förrän Ronaldo lämnat. Detta då Ronaldo beskrivs som en negativ närvaro och att han knappt kommunicerar med sina lagkamrater längre, vilket påverkar stämningen i och runt hela laget.

ANNONS

BBC:s källor tror att klubben kommer få ett stort lyft över lag när Ronaldo lämnar klubben, även om det inte kommer in någon ersättare.

Tidigare har Chelsea uppgetts vara intresserat av Ronaldo, samt Atletico Madrid. Men den sistnämnda klubbens supporterorganisation har utfärdat ett öppet brev till klubben och ägarna om att de inte vill se Ronaldo bära Atletico-tröjan.

Ronaldo har tolv månader kvar på sitt kontrakt med Manchester United.

Publicerad 2022-08-16 kl 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto