Beckham jubilerade när England lekte - men tre anfallare skadade

England-Slovakien 4-0
1-0 Emile Heskey (7) 2-0 Wayne Rooney (70) 3-0 Frank Lampard (82) 4-0 Rooney (90)

David Beckham kom in i andra halvlek när England besegrade Slovakien med 4-0. Han gjorde därmed sin 109:e landskamp - med det är han den engelske utespelare som spelat flest landskamper. Bobby Moore spelade 108 landskamper. Flest engelska landskamper har målvakten Peter Shilton spelat - 125.

Beckham spelade dessutom fram till Wayne Rooney som nickade in 2-0 efter 70 minuter.

Frank Lampard gjorde 3-0 i 82:a minuten och Rooney lyfte in 4-0 från nära håll efter fin framspelning av Lampard.

Emile Heskey stötte in 1-0 redan efter sju minuter efter fint förarbete från Steven Gerrard och Wayne Rooney. Gerrard vände om med boll innanför straffområdet

innan han slog en låg pass till Heskey.

Engelska laget har fått tre anfallare skadade under matchen. Målskytten Heskey av med någon form av lårskada redan efter 16 minuter. Carlton Cole ersatte. En dryg kvart efter det steg Cole av med ljumsskada. Peter Crouch ersatte. Crouch klev sedan av efter 74 minuter med en höftskada - och ersattes av Michael Carrick... Det är oklart hur allvarliga skadorna är.

Englands startelva: James - Johnson, Upson, Terry, Cole - Lennon, Lampard, Barry, Gerrard - Heskey, Rooney