Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bellamy och Mancini förnekar osämja - stämmer tidningar

Craig Bellamy vill stanna i City och gillar Roberto Mancini. Däremot kräver anfallaren skadestånd från flera brittiska tidningar för förtal.

- Det som skrivits är överhuvudtaget inte sant, säger han.

Så fort Mark Hughes ersattes av Mancini målades bilden av en växande schism upp i engelska medier. Flera spelare uppgavs vilja lämna de ljusblå – och Craig Bellamy pekades ut som mest missnöjd med tränarbytet.

Men det stämmer inte alls, enligt honom själv.

- Jag vill vara kvar här, och så kommer det att bli. Mancini har jag absolut inga problem med. Inte överhuvudtaget. Det som hände med Mark Hughes har ingenting med honom att göra, säger Bellamy till the Mirror.

Han planerar rättsliga processer mot den del av pressen som publicerat mest obalanserade artiklar i ämnet, förklarar walesaren, utan att precisera närmare vilka tidningar det rör sig om.

Att han ska ha skällt ut ledare inom City är felaktigt, betonar Bellamy.

- För några år sedan hae jag kanske reagerat annorlunda på hur Mark blivit behandlad. Men det är inte min sak att blanda mig i vilka beslut direktören Garry Cook eller andra fattar, säger han.

På annandagen bänkades den formstarke forwarden, i Mancinis första framträdande. City slog Stoke med 2-0, men managern säger att uttagningen bara hade att göra med de närmaste veckornas tajta matchschema.

- Bellamy är min vän. Vi har ingenting otalt med varandra. Men med två Premier League-omgångar på tre dagar behöver jag veta att alla är hundra procent friska, säger Mancini till BBC.

Publicerad 2009-12-28 kl 11:45
Annons
Annons
Annons