Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Benitez kräver mer respekt:"Vi gör vårt jobb"

Foto: Scanpix

Rafael Benitez, tränare i Chelsea

Precis som vanligt så ropade Chelsea-supportrarna på Roberto Di Matteo och José Mourinho under matchen mot Basel – och nu kräver spanjoren respekt.

- Jag hjälpte laget, säger han till The Guardian.

Sedan Rafael Benitez tog över laget efter Roberto Di Matteo har han fått ett minst sagt svalt mottagande av de egna supportrarna. Match efter match har publiken buat ut och honom och ropat på en återkomst för Di Matteo.

Igår tog Bentiez sitt lag till final i Europa League och nu vill han ha mer respekt från sina supportrar.

- Vi gör vårt jobb som professionella. Sedan matchen mot Middlesbrough (Då Benitez gick ut och öppet kritiserade supportrarna) tror jag att vi har vunnit 11 av våra 13 senaste matcher hemma, vilket är ganska bra. Vi gör vårt jobb. Förhoppningsvis kan stora delar av supportrarna förstå det, säger han till The Guardian.

Vidare säger Benitez att klubben var i en stökig sits då han kom in i föreningen och att han och laget rest sig och gjort ett bra jobb.

- Det handlar inte bara om mig. Det handlar om spelarna, personalen, supportrarna, klubben, alla. Jag hjälpte laget. Som tränare måste du göra ditt jobb. Med alla omständigheter som var kring klubben i början – situationen med truppen, vi fick klara oss utan Demba Ba. Det var ett lag i förändring och vi har gjort ett bra jobb.

Och nu väntar alltså final i Europa League för londonklubben och chansen till att bärga den elfte stora titeln sedan Roman Abramovitj köpte klubben.

Finalen spelas på Amsterdam Arena den 15:e maj.

Publicerad 2013-05-03 kl 14:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons