Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Benitez svårflörtad – inte ens ett grattis efter ett CL-mål

Du har precis avgjort en match i Champions Leagues åttondelsfinal. Ett grattis från din manager? Nej, inte om han heter Rafael Benitez.

Yossi Benayoun har varit i bra form på sista tiden och sänkte bland annat Real Madrid med en nick på Santiago Bernabeu i Champions League-spelet.

Men den goda formen och det viktiga målet till trots så har han upptäckt en sak. Det är väldigt svårt att få managern Rafael benitez att dra på mungiporna.

Israelen är glad att vara en del av Liverpools framgångar men han har lärt sig att man inte ska räkna med jubel från Benitez sida.
- Jag lär mig hur det funkar här. Man kan göra ett mål som kommer att bli berömt, ett helt avgörande mål, och det kommer att vara bortglömt nästa dag vad det gäller managern, säger Benayoun till Liverpools hemsida.

- Han koncentrerar sig bara på nästa utmaning, och det är så det ska vara. Det har lärt mig att man inte kan fira för länge eller vila på lagrarna – det är så jag ser på mitt mål i Madrid.

Benayoun berättar att Benitez inte var med och firade efter matchen där Liverpool tog en viktig vinst på bortaplan mot Real Madrid.
- Det var helt galet i vårt omklädningsrum förra veckan efter att vi hade vunnit. Alla skrek och ropade, förutom managern såklart. Han var lika lugn som vanligt. Han gratulerade oss inte ens eller skakade hand med oss. Men det är så han är, säger Benayoun

Publicerad 2009-03-06 kl 16:57
Annons
Annons
Annons