Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Blanc ryktas vara aktuell att ta över United

Foto: Scanpix

Om inte van Gaal gör en vettig vår så kan Manchester United återigen göra ett byte av tränare. Den här gången är det Laurent Blanc det pratas om, som kunde ha fått jobbet redan i somras.

Förra veckan skrev France Football om att PSG funderar på att dumpa Laurent Blanc i sommar, om han inte får laget att gå längre i Champions League eller vinner en trippel. De menade att priset för att sparka honom, 45 miljoner kronor, redan var satt och att de undersökte tränarmarknaden. Det enda sättet för Blanc att stanna vore om de övriga kandidaterna tackar nej.

Le Parisien kommer dock med ett annat avslöjande, nämligen att Blanc självmant kan lämna eftersom han har problem i sina relationer med flera högt uppsatta PSG-personer, bland annat klubbpresidenten Nasser Al-Khelaïfi.

Le Parisien skriver också att Manchester United valde mellan Louis van Gaal och Blanc i somras, och om van Gaal inte når upp till sina satta mål för säsongen så kommer United att ha ett fortsatt intresse för att plocka in Blanc som ny huvudtränare.

Sedan tidigare har Diego Simeone, Rafa Benítez, och Roberto Mancini varit några av de namnen som PSG sägs följa som potentiellt nya tränare.

Publicerad 2015-03-10 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons