Under måndagskvällen kom andra raka tremålsförlusten - 4-1 mot Watford.
- Jag är inte orolig för mitt jobb, säger Chelsea-managern Antonio Conte enligt Daily Mail.

Se presskonferensen med Antonio Conte i spelaren ovan.

Chelsea föll mot Bournemouth med 3-0 hemma på Stamford Bridge i förra veckan.

Revansch mot Watford? Knappast.

London-laget stod för en mycket blek första halvlek. Och redan efter en halvtimmes spel blev Chelsea decimerat till tio man. Tiémoué Bakayoko gick in med dobbarna i en duell och fick sitt andra gula kort.

Drygt tio minuter senare skulle det bli än värre för London-laget. Gerard Deulofeu rundade Thibaut Courtois och revs ner, och domaren pekade på straffpunkten. Troy Deeney dunkade säkert dit 1-0 för hemmalaget.

I den 64:e minuten fick Olivier Giroud debutera för Chelsea. Anfallaren löste av skadade Pedro.

Chelsea kvitterade sedan i den 82:a minuten genom Eden Hazard, men det hjälpte föga. Watford svarade nämligen med besked. Daryl Janmaat stod för en fantastisk löpning och efter ett väggspel chippade backen snyggt in 2-1.

Barcelona-lånet Gerard Deulofeu fyllde sedan på med 3-1 och Roberto Pereyra satte 4-1.

I slutminuten var Olivier Giroud ytterst nära att reducera och måla i debuten, men avslutet räddades och Chelsea föll med 4-1, andra raka tremålsförlusten i Premier League.

Chelsea-managern Antonio Conte får det nu hett om öronen. Italienaren fick efter matchen frågor om han var rädd att han snart kunde få sparken.

- Nej, jag är inte orolig. Jag är inte orolig för mitt jobb, säger Conte enligt Daily Mail.

- Jag jobbar varje dag och ger 120 procent. Okej? Om det inte räcker så är det okej. Då kan klubben ta en annan väg. Men jag är inte orolig, i morgon är en annan dag. Jag kan vara Chelseas manager eller inte. Vad är problemet? Mitt samvete är rent.

Segern för Watford var nye managern Javi Gracias första i klubben.

Lagens startelvor:

Watford: Karnezis - Mariappa, Prödl, Holebas - Janmaat, Doucouré, Capoue, Zeegelaar -Deulofeu, Deeney, Richarlison.

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, David Luiz, Cahill - Moses, Bakayoko, Kante, Zappacosta -Willian, Hazard, Pedro.