Blytungt för Liverpool - föll mot bottengänget Bolton

Bolton - LIverpool 3-1

Bara tre minuter in i matchen rann Davies igenom försvaret - obegripligt enkelt. Han fick gå hela vägen och krutade sedan in 1-0 bakom Pepe Reina.

Och mitt under Liverpools kvitteringsjakt kom nästa bakslag. Nigel Reo-Coker tog emot bollen på bröstet bara några meter framför Reina, och lade sedan ohotad in 2-0.

I en kontring tio minuter före paus satte blixtsnabbe Craig Bellamy påpassligt reduceringen till 2-1.

Men glädjen blev kortvarig. Isländske backen Steinsson spikade slutresultatet till 3-1 bara minuter in i andra halvlek.