Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bojans förre lagkamrat fick sju års fängelse för dödskrasch

England

Bojan Djordjic förre lagkamrat från Plymouth, Luke McCormick har fått sju års fängelse. Målvakten körde rattfull och kraschade med en bil - två barn dog.
- Han hade en lysande framtid, säger McCormicks försvarare John Jones.

Bojan Djordjic lagkamrat från Plymouth, Luke McCormic, har erkänt att han dödade två bröder, 10 och åtta år gamla, när han var på väg hem från en fest i sin Range Rover. Vittnen har berättat att han "körde som en idiot". McCormick hade druckit när han satte sig i bilen och alkoholtestet visade att värdena var långt över det tillåtna.

I bilen som han krockade med satt en far och hans två söner, 10 och åtta år gamla. Brödraparet klarade sig inte - pappan fick svåra skador. I bilen fanns också ytterligare en man med två söner men de klarade sig undan med lindriga skador.
- Vårt liv har krossats ... Allt vårt hopp och alla våra drömmar inför framtiden har tagits ifrån oss, säger de avlidna pojkarnas föräldrar i ett uttalande.

ANNONS
McCormick dömdes till fängelse i sju år. Under rättegången dolde han sitt ansikte i händerna och försökte be om ursäkt.
- Han var en professionell fotbollspelare med en lysande framtid, säger McCormicks advokat John Jones enligt Guardian.
Publicerad 2008-10-06 kl 19:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto