Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bolton-mittfältaren borta sex månader - då bad Evans om ursäkt

Stuart Holden fick Jonny Evans dobbar rakt in i knäna. Nu blir han borta sex månader.
- Jag lovar att komma tillbaka – starkare och bättre, twittrar Holden.

Det var i matchen mellan Bolton och Manchester United som Stuart Holden och Jonny Evans satsade stenhårt in i en duell. Evans gick in med sträckt ben och dobbarna före – och träffade mycket olyckligt på Holden. Manchester United-backen fick mycket riktigt rött kort för satsningen och missar därför de tre kommande matcherna.

För Holden blev dock utgången betydligt värre – den amerikanska mittfältaren blir borta resten av säsongen och kan som tidigast vara tillbaka en bit in i nästa säsong. Holden har haft otur med svåra skador förr och twittrade snabbt efter beskedet om skadans omfattning:

- Jag lovar att komma tillbaka – starkare och bättre än tidigare.

Holden skriver också på sin twitter att Evans har kontaktat honom och bett om ursäkt för sin tackling.

- Fick just ett ärligt samtal från Jonny Evans som önskade mig all lycka i min rehabilitering. Det var inte hans mening att skada - det är bara en oturlig del av spelet.

Holden opereras under dagen och sedan börjar hans långa väg tillbaka. Bolton-tränaren Owen Coyle led med sin spelare – och passa samtidigt på att hylla honom.

- Stuart har varit strålande för mig den här säsongen och han har visat att han är en av Premier Leagues bästa spelare. Han har sådan drivkraft, stark karaktär och vinnarmentalitet, och de egenskaperna tar han med sig i sin rehablitering, säger Coyle enligt the Guardian.

Publicerad 2011-03-21 kl 20:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons