POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Bolton vinkar adjö till Elmander: "Förstår i djupet av mitt hjärta att det blir så"

Boltons manager deppar över Johan Elmanders flytt.
Han medger att Galatasaray lär ro hem värvningen.
- Inget är påskrivet, men jag inser att det blir så, säger Owen Coyle.

Sedan Coyle tog över Bolton Wanderers har Elmander fått något av en nytändning. Under hösten var han oerhört formstark och i november valdes han till månadens spelare i hela Premier League.

Owen Coyle har hela tiden uttryckt sitt stöd för svensken, även under de periodvisa målsvackor som följt 30-åringen under säsongens lopp. Men nu kastar Coyle in handduken.

- Jag har pratat med Johan och vet med säkerhet att han inte skrivit på några papper ännu. Men inom de kommande veckorna kan det definitivt bli så, säger Coyle till Sky Sports och fortsätter:
- Förväntar jag mig att han ska försvinna? I djupet av mitt hjärta: Ja. Sådant får man tackla som manager, och det klarar jag av.

Owen Coyle förklarar att han egentligen haft det här scenariot på känn under en längre tid. Ända sedan Elmanders agent Anders Wallsten och Bolton-basen Phil Gartside träffades för sina inledande diskussioner efter nyår.

- Personligen önskar jag Johan lycka till om och när det här blir officiellt. Varje dag har han gett allt och jobbat stenhårt för mig på träningarna. På matcherna sliter han hårdare än någon annan. Det är en person jag har ett fint förhållande till, säger Owen Coyle.

Enligt Galatasaray ska den turkiska börsen meddelas om Elmanders ankomst undeer fredagen, och alla hinder uppges vara undanröjda inför värvnignen. När fotbollskanalen sökt svensken genom brodern Patrik Elmander har han dock avböjt att lämna något uttalande.

- Johan kommenterar ingenting just nu har han bett mig hälsa, säger Patrik Elmander till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2011-05-20 kl 12:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå