Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Boltons succéanfallare trodde landslagsuttagningen var ett skämt

Johan Elmanders parhäst i Boltonanfallet Kevin Davies är uttagen i Englands EM-kvaltrupp. Men själv trodde han att det var en busringning, berättar han för ett radioprogram i BBC.

Kevin Davies är en av spelarna som länge nämnts i debatten kring Englands landslag men hittills har han aldrig fått chansen. När 33-åringen på måndagen till sist fick samtalet från engelska FA som bekräftade att han var uttagen visste han inte vad han skulle tro.
- Jag har ju hör talas om att det förekommer busringningar i sådana här lägen. Jag var tvungen att vänta till kvällen och titta på tv för att få det bekräftat, säger han till ett radioprogram i BBC.

Han berättar också att han förstod att han var aktuell men att det ändå var en chock när beskedet kom.
- Jag var tvungen att sitta ner i fem, tio minuter, säger han.

- Jag har drömt om det här sedan jag var en liten pojke. Varje sommar när jag har åkt till affären för att köpa flaggor som jag hängt från huset i uppladdningen inför VM och liknande. Att få vara en del av landslaget nu är helt otroligt och vill bara åka dit nu och visa vad jag kan göra.

Vissa har ifrågasatt hur smart det är att ta ut en 33-årig debutant men själv tycker inte Davies att hans ålder påverkar honom.
- Under de senaste åren har jag spelat ungefär 250 matcher för Bolton, jag har inte missat många. Om jag får chansen att spela så hoppas jag att jag kommer med i nästa trupp också.

Publicerad 2010-10-05 kl 08:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons