Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Böterna för julfesten - 15 miljoner kronor

Tottenhams trupp påstod att de skulle spela golf. Men resan till Dublin var egentligen en förbjuden julfest. Nu bötfäller Harry Redknapp spelarna – på 15 miljoner kronor.

- Jag är inte alls glad, säger managern till Daily Mirror.

Inte färre än 16 Spurs-lirare packade klubbor, peggar och spikskor och gav sig av till Irland. Så långt allt väl. Men väl på plats väntade knappast några 18-hålsbanor, snarare sena nätter på Dublins barer.

Tränaren Harry Redknapp, som inte givit tillåtelse till någon julfest, blev rasande när han fick höra om tilltaget. Enligt tidningen Daily Mirror straffar han truppen kollektivt – med skyhöga böter. Motsvarande 15 miljoner kronor uppges han kräva, som en disciplinär åtgärd.

Under lördagen väntar möte med Blackburn i Premier League, och tills vidare fokuserar Redknapp på den matchen. Men på måndagens träning väntar hårda reprimander.

- När jag hörde om det här blev jag chockad. Jag hade inte aning om att spelarna hade planerat detta, trots att jag förbjudit dem. De frågade inte om lov och då får de ta sitt straff, säger Redknapp.

- Sådant här hör inte hemma inom fotbollen, fortsätter han.

Publicerad 2009-12-19 kl 11:12
Annons
Annons
Annons