Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brentford-tränaren: Vi har startat internutredning kring skadeproblemen

Premier League

Brentford har haft 29 (!) skador den här säsongen.
Nu har klubben startat en internutredning om hur man ska få bukt med problemet.
- Vi genomför en stor granskning internt, säger tränaren Thomas Frank till Evening Standard.

Foto: Bildbyrån.

Premier League-klubben Brentford har haft ett stort problem den här säsongen: Skador. Under säsongens gång har man drabbats av 29 (!) stycken - och många av dem har varit allvarliga sådana.

Nu berättar klubbens tränare Thomas Frank att man försöker få bukt med problemet. För tidningen Evening Standard bekräftar dansken att klubben inlett en intern utredning om vad som gått fel.

- Vi genomför en stor granskning (internt) av vad för typ av skador vi haft och hur snabbt de spelarna har återvänt till spel. Vi gör undersökningar hos alla avdelningar; Tränarstaben, idrottvetenskapsavdelningen, prestationsanalysavdelningen och den medicinska avdelningen. Allt hör ihop, berättar Frank och fortsätter:

Annons

- Den största anledningen är att vi haft otur. Det har varit en hel del kontaktsskador, och en del korsbandsskador som det inte finns mycket vi kan göra någonting åt. Men vi undersöker fortfarande och ser vad vi kan utveckla. Hur vi kan undvika skador framöver.

Brentford placerar sig på 15:e plats i Premier League.

Publicerad 2024-04-13 kl 09:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto