Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premier League-bevakningen presenteras av

Brittisk media: Newcastle har brutit mot Uefa-regel

Premier League

Newcastle gör på tisdag comeback i Champions League.
Dagen före matchen har klubben brutit mot en Uefa-regel, rapporterar Daily Mirror. 

Foto: Bildbyrån.

Newcastle gör i år comeback - efter över 20 år - i Champions Leagues gruppspel. På tisdag ställs Alexander Isak och hans lagkamrater mot Milan på bortaplan i Italien, och redan före matchen har den engelska klubben hamnat i fokus. 

Den engelska tidningen Daily Mirror rapporterar att Newcastle under måndagskvällen bröt mot Uefas regelverk, då klubbrepresentanter inte dök upp på lagets pressträff i Milano. När pressträffen skulle dragit igång satt Newcastle-truppen fortfarande på ett flygplan, som var två timmar och 20 minuter försenat, då vissa flyg (inklusive Newcastles) till Milano inte kunde landa i tid på grund av skyfall och åskväder. 

Annons

Newcastle hade, enligt tidningen, meddelat Uefa att laget inte skulle träna på San Siro under måndagskvällen, men däremot hade inte klubben kommunicerat om att det skulle bli en sen ankomst. Enligt Daily Mirror kan Uefa nu utfärda en varning, alternativt ge Newcastle böter för regelbrottet gällande den försenade pressträffen dagen före match. 

I Newcastles grupp är även Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain med. 

Publicerad 2023-09-18 kl 22:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto