Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: United-spelare kritiska mot ten Hag - vill ha fler vilodagar

Premier League

Stämningen uppges inte vara så bra i Uniteds spelartrupp.
Nu uppger Daily Mail att spelare är kritiska till att de inte har så många vilodagar. 
Tränaren Erik ten Hag uppges i sin tur inte vilja förändra något. 

5:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Manchester United-tränaren Erik ten Hag uppges vara pressad. Tidigare i veckan uppgav Sky Sports att tränaren har tappat halva lagets omklädningsrum, då spelare bland annat sägs vara kritiska mot nederländarens ledarstil och träningar.

United svarade under onsdagen med att besegra Chelsea i ett stormöte i Premier League - och under torsdagen kommer den engelska tidningen Daily Mail med nya uppgifter om stämningsläget i spelartruppen.

Daily Mail skriver att spelare nu är kritiska till att de inte har så många vilodagar, och att de har svårt att planera sin ledighet under ten Hags ledning. Enligt tidningen får Uniteds spelare ett nytt träningsschema varje vecka, där tränaren har rätt att ändra om beroende på resultat. Vissa spelare uppges samtidigt vilja ha möjlighet till att planera längre fram.

Annons

Ten Hag uppges i sin tur inte bry sig om kritiken, och sägs inte göra några förändringar framöver för att möta spelarna. Enligt tidningen tycker ten Hag att det inte behövs så många lediga dagar, då det gäller att träna med tanke på att Premier League är en fysiskt krävande liga att spela i. Enligt tidningen har United avböjt att kommentera uppgifterna.

Manchester United är på sjätte plats och ställs på lördag mot Bournemouth hemma i Premier League. 

Publicerad 2023-12-07 kl 23:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto