Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Brittisk press: Svennis tar över Notts County

Enligt Daily Mirror är Sven-Göran Eriksson på väg att lägga ett bud för att köpa Notts County. Budet ska ligga på 35 miljoner kronor.

Den engelska tidningen skriver att svensken ska göra ett försök att ta över klubben och köpa loss den från nuvarande ägaren Mutno Finance tillsammans med styrelseordföranden Peter Trembling.

”Svennis” nobbade flera bud i somras för att bli sportchef i klubben och skrev på för fem år med målet att ta klubben till Premier League under kontraktstiden. Han tackade dessutom nyligen nej till att bli svensk förbundskapten.

Svenskens lön på 23 miljoner om året är ett problem mellan klubben och finansiella uppbackningen i form av mystiska Munto Finace och Quadbak, baserade på Jungfruöarna.

Klubben betalar för närvarande knappt tre miljoner av avtalet men resterande del av lönen har varit problem.

Nu trots Munto och Quadbak vilja ta sig ur ägandeskapet och letar efter en köpare – och det ska vara där som Svennis skulle komma in i bilden. Men det lär finnas ytterligare en ”mystisk” spekulant.

- Trembling/Svennis-budet är den bästa, om inte den enda, chansen för Notts County att ha kvar Eriksson, säger en källa till tidningen.

Svennis värvade Hasse Backe till klubben i oktober och för närvarnade ligger Notts County fyra i League Two, den engelska fjärdedivisionen.

Sedan Svennis kom till klubben har intresset skjutit i höjden. Publiksnittet har fördubblats till cirka 6000 per match.

Publicerad 2009-12-10 kl 12:29
Annons
Annons
Annons