Bullards målfirande - drev med tränaren

Sex raka kryss var inte tillräckligt.
I Manchester Citys hemmamatch mot Hull kom match nummer sju, 1-1.

Manchester City inledde säsongen på ett lysande sätt och var obesegrat i fyra raka matcher. Sedan kom förlusten i derbyt mot United och skakade om City rejält.
Visserligen vann de mot West Ham i Premier league-matchen efteråt, men sedan var det stopp med trepoängarna. I stället började klubben att rada upp kryss efter kryss.
Inför mötet mot Hull hade City sex raka matcher med oavgjort resultat - men det var även där som fansen hoppades på att enpoängssviten skulle få sitt slut.
Det började även bra när Carlos Tevez serverade Shaun Wright-Phillips, som sedan satte 1-0 en bit utanför straffområdet i den 45:e minuten.

Men som vanligt skulle kvitteringen komma.
I den 81:a minuten kom kvitteringen då Jimmy Bullard satte Hulls straff.

Den skämtsamme Bullard firade då sitt mål med något som bör tolkas som antingen en hyllning eller ett hån mot tränaren Phil Brown. Förra säsongen gjorde Hull en av sina sämsta halvlekar just borta mot City. Tränare Brown valde då att inte låta spelarna gå in i omklädningsrummet utan lät dem stanna på planen under vilan. De fick sitta i en ring medan Brown skällde.
Bullard satte sina lagkamrater i en liknande ring och gick själv runt och pekade och låtsasskrek.