Carew målskytt när Villa gick vidare

Aston Villa-Doncaster 3-1

Aston Villa gjorde sin plikt och slog ut Doncaster i omspelet i FA-cupens fjärde runda.

Doncaster reducerade strax innan halvtid och ett hopp tändes för Championship-laget men när Delfouneso språngnickade in 3-1 dog hoppet om avancemang.

I första halvlek hade Steve Sidwell gett Villa ledningen från nära håll i tolfte minuten. Därefter gjorde John Carew som var tillbaka efter skada mål och spetsade till konkurrensen i Villas anfall som nyligen förstärkts med Emile Heskey.

Aston Villa får möta vinnaren mellan Everton och Liverpool, en match som i skrivande stund gått till förlängning.

Publicerad 2009-02-04 kl 23:13