Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Carragher kritiserar Sterling: "Glöm pengarna för en minut"

Foto: SCANPIX

Raheem Sterling har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med Liverpool. Nu kritiseras han rejält av den förre Liverpool-spelaren Jamie Carragher.
- Han är naiv, skriver Carragher i Daily Mail.

I dag spelar Liverpool borta mot Arsenal i vad som för Liverpool är en mycket viktig Premier League-match. En förlust på Emirates Stadium skulle innebära nio poäng upp till Arsenal på tredjeplatsen och åtta poäng upp till den fjärde och sista Champions League-platsen, förutsatt att Manchester United vinner hemma mot Aston Villa i dag.

Inför matchen har dock mycket fokus riktats mot Liverpools Raheem Sterling, 20-åringen som imponerat för laget i år. Hans kontrakt med klubben löper ut 2017 och Liverpool har velat förlänga med talangen, något som Sterling hittills inte gjort.

Nu får han stor kritik från den före detta lagkamraten och Liverpool-legendaren Jamie Carragher. I sin kolumn i engelska Daily Mail menar Carragher bland annat att Sterling inte skulle ha sagt att Arsenals påstådda intresse för honom är smickrande.

- Han är naiv och hans rådgivare är också naiva om han tror att Arsenal skulle garantera honom en startplats varje vecka. Vad Sterlings läger inte inser är att Liverpool är det bästa stället för honom. Glöm pengarna för en minut. Det här handlar om fotboll och hans utveckling, skriver Carragher.

Den nu 37-årige Carragher pekar också på de skillnader som finns mellan hur Sterling och Jordan Henderson, vars kontrakt med Liverpool sträcker sig till nästa sommar, hanterat media i fråga om ett nytt kontrakt.

- Jordan Henderson är i ett liknande kontraktsläge men du hör ingen som kallar honom för pengagirig. Varför inte? För att han och hans agent inte använder media för att elda på en flytt eller sätta press på Liverpool för att förbättra hans kontrakt, skriver Carragher i Daily Mail.

Publicerad 2015-04-04 kl 10:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons