Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Jamie Carragher.

Carragher talar ut om spottloskan: "Mådde riktigt dåligt - jag skämdes"

5v

2018 filmades Jamie Carragher när han spottade på en man och hans dotter i en annan bil.
Nu talar Liverpool-ikonen ut om händelsen.
- Var jag än gick efteråt kändes det som att alla kollade på mig, säger han till Daily Mail.

Det var 2018 som Jamie Carragher filmades när han spottade på en man och hans dotter i en annan bil efter att ha blivit häcklad av mannen. Filmen blev snabbt viral på sociala medier och Carragher tvingades gå ut och be om ursäkt efter den uppmärksammade incidenten. Liverpool-ikonen, som redan då arbetade som tv-expert för Sky Sports, stängdes av resten av säsongen.

Nu, tre år senare, talar Carragher ut om händelsen - som han menar förföljde honom i sex månader. I en intervju med Daily Mail berättar 43-åringen han inte var sig själv under en lång period efteråt och därför bestämde sig för att träffa en psykolog.

ANNONS

- Den händelsen knockade mig i sex månader. Under ett halvår var jag inte mig själv. Jag vaknade varje morgon och hade smärta i magen. Var jag än gick efteråt kändes det som att alla kollade på mig, säger Jamie Carragher till Daily Mail och fortsätter:

- Jag började träffa Steve Peters (psykolog som har arbetat med Liverpool och Englands landslag). Jag mådde riktigt dåligt. Jag skämdes. Min familj, min mamma och pappa. Mina barn. Jag minns när jag kom tillbaka till vårt (familjens) hus efter händelsen. Jag hade inte träffa mina barn, de var i skolan. Vi satt alla tillsammans och det var tufft.

När Jamie Carragher minns tillbaka på spottincidenten känner han fortfarande stor ånger över sitt beteende.

- Oavsett omständigheterna så får man inte bete sig så. Det är oacceptabelt. Min största ånger är att en 14-årig flicka hamnade mitt i allt detta. Det är vad som förstör mig mest av allt. Jag har en dotter i samma ålder och om någon hade gjort något liknande mot henne hade det varit svårt att finna ord på hur jag skulle ha reagerat, säger han till Daily Mail.

ANNONS

Under sin aktiva karriär spelade Carragher 737 matcher i Liverpool-tröjan.

Publicerad 2021-10-22 kl 15:41
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto