POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Casillas stöttar Karius - bjussar på sina egna jättetavlor

Foto: Bildbyrån

Efter den massiva kritiken och hånen mot Loris Karius stöttas han nu av målvaktslegendaren Iker Casillas. Spanjoren har nu lagt ut ett klipp med sina värsta tavlor i karriären.
"Att lära från våra misstag kommer att göra oss starkare", skriver Casillas på Twitter.

Loris Karius stod för två jättetavlor i Champions League-finalen mot Real Madrid i våras. Sedan dess har Liverpool-målvakten fått utstå hat, hot och hån. Tysken har under försäsongen stått för ett antal misstag varpå hånen tog ny fart. Det fick Karius att gå ut med ett uttalande på Instagram:

"Till er som får glädje av att se andra människor misslyckas eller lida: jag känner för er. Vad som än hänt i livet för att ni ska ha så mycket ilska och hat ber jag för att det ska gå över och för att bra saker ska hända för er", skrev 25-åringen.

De senaste dagarna har målvaktslegendaren Iker Casillas ställt sig bakom Karius.

"Kommer de här attackerna på Loris Karius sluta någon gång? Det finns så många mer allvarliga problem i världen! Lämna killen i fred! Han är också en person. Precis som oss alla!", skrev Casillas på Twitter i söndags.

Nu har Real Madrid-legendaren, som nu spelar i Porto, lagt ut ett nytt inlägg på Twitter. I ett videoklipp bjussar Casillas på sina värsta misstag under karriären. Casillas skriver:

"Bakom oss alla finns det en person. Höj handen den som inte har misslyckats någon gång. Att lära från våra misstag kommer att göra oss starkare och att acceptera dem mer mänskliga."

37-åringen avslutar inlägget med #jagharocksåmisslyckats.

Publicerad 2018-07-24 kl 15:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå