Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

CBS: United-spelare missnöjda med ten Hags ledarstil - Ronaldo kan tänka sig flytt till Dortmund

Premier League

Erik ten Hag ska ha straffat flera United-spelare, däribland Cristiano Ronaldo, enligt CBS.
Något portugisen inte ska ha varit nöjd med.
En källa till tv-kanalen beskriver tränarens stil som "när man straffar småbarn som betett sig illa".

Foto: Bildbyrån.

Det stormar i Manchester United och klubben skakas av interna stridigheter.

Framför allt är det två personer som står i fokus: Chefstränare Erik ten Hag och Cristiano Ronaldo.

I söndags rapporterade Sky Sports att den nye tränaren från Ajax bestraffade sina spelare med löpning i 1,4 mil dagen efter att laget åkte på en 4-0-förlust mot Brentford.

Enligt CBS har Cristiano Ronaldo beordrats till strafflöpning efter den usla starten och det ska han inte vara helt nöjd med. Tv-kanalen uppger att han och spelare i Manchester United känner att ten Hag använder sig av "sträng lärare i skolan"-metoder och en källa uppger för CBS att hans stil är som "när man straffar småbarn som betett sig illa".

ANNONS

Enligt CBS ser en del av truppen ten Hags straff och ledarstil som skadlig för moralen och att den kanske passade i ett ungdomligt Ajax, men inte i United. Träningarna så här långt beskrivs också som "boot camps"

Dessutom ska Ronaldo och flera andra spelare reagerat på att de blev kritiserade av ten Hag när de lämnade träningsmatchen mot Rayo Vallecano i förtid.

CBS uppger i samma veva att Cristiano Ronaldo ska vilja lämna Manchester United, vilket flera andra medier tidigare har rapporterat om. Portugisen sägs vara beredd att sänka sin lön med 30 procent, men han vill inte till Sporting. En klubb som sägs portugisen nu ska kunna tänka sig att gå till är Dortmund.

Den tyska storklubben pekas ut som en sista utväg till en flytt och Ronaldo ska inte bara lockas av tanken att spela Champions League, utan även att han har möjlighet att bli den första spelaren att vinna ligan i England, Italien, Tyskland och Spanien om han styr kosan mot Ruhr. CBS rapporterar att stjärnagenten Jorge Mendes jobbar hårt för att få till en flytt och Erik ten Hag ska kunna tänka sig sälja veteranen om det kommer ett acceptabelt bud. Dortmund håller på att diskutera om de ska gå för 37-åringen eller inte, skriver CBS.

ANNONS

Uppgifterna gör dock gällande att det finns en bromskloss. Josh Glazer från ägarfamiljen Glazer, vill inte sälja storstjärnan på grund av att han är viktig för den kommersiella boten.

Publicerad 2022-08-18 kl 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto