Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chelsea dråpslag: Stjärnan korsbandsskadad

Premier League 2021-11-27 kl 10:54

Chelsea-stjärnan Ben Chilwell har drabbats av en partiell korsbandsskada.
Det bekräftar tränaren Thomas Tuchel.
- De nästkommande sex veckorna kommer utlysa om han återhämtar sig eller om operation krävs, säger Tuchel på en presskonferens.

Foto: Bildbyrån.

Ben Chilwell har varit en av Premier Leagues bästa spelare under säsongsinledningen, då vänsterbacken har noterats för tre mål och en assist på sex framträdanden. Men nu kommer det ta ett tag innan Chelsea-supportrarna får se honom tillbaka på fotbollsplanen.

Under tisdagens Champions League-möte med Juventus tvingades Chilwell kliva av skadad i den 71:a minuten på Stamford Bridge. Dagarna efteråt spekulerades det att det kunde röra sig om en korsbandsskada - och de spekulationerna bekräftas nu av Chelsea-tränaren Thomas Tuchel.

- Ben kommer inte att spela (i helgen). Han har en partiell skada på sitt korsband och beslutet har tagits att behandla det konservativt. De nästkommande sex veckorna kommer att utlysa om han kommer att återhämta sig och kommer tillbaka eller om han kommer att behöva operera knät efter de veckorna, sa Tuchel på sin presskonferens inför Chelseas Premier League-möte med Manchester United i helgen och fortsatte:

ANNONS

- Vi är positiva eftersom den första reaktionen från hans kropp har varit bra, så vi hoppas att det fortsätter så.

Chelsea leder för närvarande Premier League med 29 poäng, tre poäng framför tvåan Manchester City på 26 poäng.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto