Chelsea FA-cupmästare - Lindelöf utanför Uniteds finaltrupp

Chelsea slog Manchester United i FA-cupfinalen under lördagen.
Då fanns Victor Nilsson Lindelöf varken med på bänken eller i startelvan på Wembley.
- Ingen bra säsong men vi avslutade i alla fall med en titel, säger hjälten Eden Hazard enligt BBC.

Chelsea och Manchester United gjorde under lördagen upp om säsongens sista titel i England. Uniteds svenske mittback Victor Nilsson Lindelöf startade för två omgångar sedan mot West Ham, men var senast utanför truppen mot Watford i Premier League.

Under lördagskvällen fanns svensken inte med på varken bänken eller i startelvan i finalen mot Chelsea i FA-cupen på Wembley i London.

Chelsea tog i den 22:e minuten ledningen i matchen. Eden Hazard tog sig in i straffområdet, men revs omkull av Phil Jones och blev tilldelad straff. Han var därefter kylig från elvameterspunkten och rullade in 1-0 till Chelsea.

Det blev matchens enda mål och Antonio Contes mannar kunde efter 95 minuters fotboll fira det faktum att man bärgade titeln.

- Jag är bara glad nu. Att få se supportrarna fira är något som vi gillar. Vi har inte gjort någon fantastisk säsong men vi avslutade i alla fall med en titel, säger Eden Hazard enligt BBC.