Chelsea krossade Middlesbrough

5-0 och ny stabil Chelsea-utklassning. Detta trots stora skadebekymmer.

Det var ett rejält sargat Chelsea som gästade Riverside i Middlesbrough. På mittfältet fick Juliano Belletti spela och Salomon Kalou återfanns i anfallet. Det var också Kalou som öppnade målskyttet efter att ha snappat upp en slumpboll inne i straffområdet.

Sex minuter in på den andra halvleken avlossade sedan Belletti en kanon som letade sig i mål och bara minuten senare satte Kalou sitt andra mål för dagen.

Och Chelsea fortsatte att mangla på. I den 63 minuten placerade sig även Frank Lampard i målprotokollet genom en nick. Det fina inlägget kom från dagens succéman Kalou.

Avslutningsvis visade Florent Malouda att han inte ville inte vara sämre än andra vikarier för dagen. Fransmannen tryckte in en retur till 5-0

Publicerad 2008-10-18 kl 14:14