TV: Chelsea plockade tre viktiga poäng

Mål redan i första minuten. Chelsea fick en perfekt start mot Norwich, och följde upp med 2-0. Reduceringen kom, men gästerna höll undan till tre viktiga poäng.

Mötet mellan Norwich och Chelsea var bara barnet när gästerna spräckte nollan. Endast 40 sekunder behövde Kenedy för att näta med vänsterfoten. En drömstart för Guus Hiddinks mannar.

Sedan dröjde det till den första övertidsminuten av första halvlek innan nästa fullträff kom. Då var det Diego Costa som såg till att Londonlaget gick till pausvila med 2-0. Den gången såg det dock ut som att anfallaren befann sig i offsideposition när passningen till honom slogs utifrån högerkanten.

Med drygt 20 minuter kvar av matchen reducerade Norwich genom Nathan Redmond. Ett resultat som också stod sig matchen ut. Det innebär att Chelsea just nu ligger på en åttonde plats i tabellen, med fem poäng upp till Manchester United på Europa League-platsen, som har en match mindre spelad.

Se Sporten med höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.