Chelsea vann klart - Werner slog till igen

Chelsea bärgade på lördagen fjärde raka segern.
Efter 4-1 mot Sheffield United gick London-laget upp på tredjeplats i Premier League.
- De var alla fantastiska i dag, säger Frank Lampard till Sky Sports.

Chelsea klev under lördagen in till hemmamötet med Sheffield United med en fin formkurva. Chelsea hade tre raka segrar med sig i bagaget från matcherna mot Rennes och Krasnodar i Champions League, precis som mot Burnley förra helgen i Premier League. Dessutom hade det engelska storlaget varit obesegrat i sju raka matcher.

Men i kväll såg det till en början inte lika bra ut. Sheffield-anfallaren David McGoldrick gav nämligen i den nionde minuten sitt lag ledningen till en drömstart. Trots det vände dock Chelsea sedan på matchen med två mål i första halvlek signerade Tammy Abraham och Ben Chilwell till 2-1-ledning i halvtid.

I andra halvan av matchen punkterade därefter Chelsea tillställningen. Först nickade Thiago Silva in 3-1 och därefter mötte Timo Werner ett inspel bakom bortalagets backlinje till slutresultatet 4-1 och tre nya poäng.

- Sheffield United är ett riktigt bra lag. De är väldigt bra på att sätta motståndaren under press. Vi hanterade inte det fantastiskt, men vi reagerade bra, säger Chelsea-tränaren Frank Lampard till Sky Sports.

- Spelarna levererade och de förtjänar mest kredd. De var alla fantastiska i dag. Nu måste vi fortsätta så här, fortsätter tränaren.

Chelsea är därmed nu på tredjeplats i ligan med 15 poäng efter åtta spelade matcher. Nu väntar ett landslagsuppehåll och därefter ställs Chelsea, den 21 november, mot Emil Krafths Newcastle på bortaplan i Premier League.