Chelsea vann med Eriksson tillbaka i startelvan

Women´s Super League

Magdalena Eriksson tillbaka i laget.
Då vann Chelsea.

Hon var inte med i förlusten mot Everton i cupen, Magdalena Eriksson. Men under söndagen var hon med i startelvan mot Birmingham, det var också Jonna Andersson.

Chelsea tog ledningen efter bara åtta minuter. Stjärnan Fran Kirby dök upp på rätt plats i straffområdet när Chelsea hittade in med en frispark, och kunde nicka in bollen vid den första stolpen. Målvakten var chanslös.

Guro Reiten träffade ribban drygt fem minuter innan paus. Första halvlek slutade där med 1-0 till Chelsea.

Den andra halvleken bjöd inte på några flera mål. Chelsea dominerade matchen och var nära att utöka ledningen i slutet. Matchen slutade 1-0 till Chelsea.

Segern var deras andra på tre matcher i ligan. Arsenal och Everton har vunnit alla deras tre matcher och är således före i tabellen.

Publicerad 2020-10-04 kl 17:32