Chelseas missräkning - tappade ledning till förlust

Då förändrades allting inom loppet av fyra minuter.
Wolverhampton vände 0-1 till 2-1 mot topplaget.
- Jag är självklart besviken, säger Chelsea-tränaren Maurizio Sarri till BBC.

Chelsea ställdes i kväll mot Wolverhampton på bortaplan i Premier League. Inför mötet var formstarke Chelsea-mittfältaren Ruben Loftus-Cheek ett utropstecken, då han gjorde sin första start i ligan för laget sedan våren 2016. Det gav inledningsvis utdelning.

Loftus-Cheek låg i den 18:e minuten bakom matchens första mål, då han sköt via en motståndares huvud och in i mål till 1-0. Chelsea hade därefter chanser för fler mål, men fick vara nöjt med att kliva av planen till halvtidsvila med en uddamålsledning.

I andra halvlek lyfte Wolves igen. Raul Jimenez kvitterade i den 59:e minuten till 1-1 och fyra minuter senare fullbordade Diogo Jota vändningen till 2-1. Chelsea-tränaren Maurizio Sarri satte in Pedro, Olivier Giroud och Mateo Kovacic för att gå framåt, men fick den här gången inte utdelning.

Chelsea lyckades inte vända på matchen och föll med 2-1, lagets andra förlust på tre matcher i Premier League.

- Jag är självklart besviken. Vi spelade väldigt bra i första halvlek och hade kunnat döda matchen. Plöstsligt släppte vi in ett mål, men vi var ändå samma lag på planen. det är väldigt svårt för mig att förstå det. Vi hade tid att vinna matchen, jag kan inte förstå den reaktionen, säger Maurizio Sarri till BBC.