Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Cifuentes: "Höll inte till 100 procent med om åt vilken riktning klubben ville gå"

Championship

Marti Cifuentes lämnade Ålborg för Bajen.
Nu berättar han mer om sitt avsked i Danmark.
- Jag höll inte till 100 procent med om åt vilken riktning klubben ville gå, men vi skildes som vänner, säger han till Tipsbladet.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare Hammarby IF-tränaren Marti Cifuentes lämnade i fjol Bajen för engelska Queens Park Rangers, som tampas i botten av Championship.

Nu berättar Cifuentes, i en intervju med Tipsbladet, om varför han lämnade danska Ålborg under 2022, då han i stället flyttade till Stockholm. 

- Tajmingen var definitivt rätt för mig. Jag höll inte till 100 procent med om åt vilken riktning klubben ville gå, men vi skildes som vänner, säger han till Tipsbladet och fortsätter:

Tyvärr har det inte gått så bra för AaB sedan jag lämnade klubben, men jag önskar dem verkligen all lycka och hoppas att de går upp. Jag har en väldigt bra relation med Oscar Hiljemark, och jag är säker på att han kan ta tillbaka AaB till Superligan. 

Annons

Vidare säger Cifuentes följande om sin tid i Danmark:

Jag trivdes bra i Danmark, och det var en stor utmaning för mig när jag kom till klubben. AaB hade en dålig position i tabellen och jag vann inte en enda av mina sex första matcher, så det var en svår start, men som tur var blev det bättre.

I dagsläget är svensken Oscar Hiljemark chefstränare i Ålborg. Han tog över som permanent huvudtränare under våren 2023. 

Publicerad 2024-02-12 kl 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto