City enkelt vidare i FA-cupen – Jesus med dubbla fullträffar

FA-cupen

Fulham stod emot Manchester City i åtta minuter – därefter rann det i väg.
De ljusblåa vann till slut enkelt med 4-0 och avancerar därmed i FA-cupen.

Manchester City och Fulham var först ut i FA-cupspelet i England den här söndagen. Fulham, som är trea i Championship, fick svettas från start och redan efter åtta minuter gav Ilkay Gündogan City ledningen på straff. Elva minuter efter öppningsmålet sjöng det till igen – Bernardo Silva snurrade runt i höjd med straffområdet innan han med vänstern vackert skickade in 2-0.

Med 20 minuter kvar att spela av matchen kom även trean, Gabriel Jesus nådde högst på João Cancelos inlägg och nickade in sitt första av två mål den här eftermiddagen. Tre minuter senare höll han sig nämligen framme på en retur och skickade in Citys fjärde för matchen.

4-0 med andra ord – och City är därmed vidare i FA-cupen.

Publicerad 2020-01-26 kl 15:55