City krossade Palace - klättrar förbi Liverpool i tabellen

Manchester City hade en kul lördagseftermiddag hemma på Etihad Stadium.
Krossen av Crystal Palace gör att man nu går om Liverpool i Premier League-tabellen.

Redan efter två spelade minuter hade Manchester City satt sig i förarsätet hemma mot Crystal Palace, då David Silva satte ledningsmålet.

Silvas mål blev den första halvlekens enda, men i den andra halvleken öste City på rejält och fick in ytterligare fyra bollar bakom Wayne Hennesey i Londonlagets mål, och vann till slut med hela 5-0.

Segern gör att City nu klättrar upp till tredje plats i Premier League-tabellen. De ljusblå petar ner Liverpool till fjärdeplatsen med bättre målskillnad.

City har tolv poäng upp till serieledaren Chelsea med tre matcher kvar att spela (fyra för Chelsea), tvåan Tottenham är åtta poäng före City.