Citys första halvlek avgjorde - tog ny seger i Premier League

Manchester City ångar på i toppen av Premier League.
Under lördagen kom sjunde raka segern när Fulham besegrades på bortaplan.

Efter landslagsuppehållet sparkade Fulham och Manchester City igång Premier League på nytt och bortalaget fick en drömstart på matchen.

Sergio Agüero spelade fram Bernardo Silva utanför straffområdet. Portugisen drev bollen inåt i banan och någon meter utanför straffområdet placerade han in 1-0. Målet kom redan efter fem minuters spel och City fick därmed en kanonstart på matchen.

I mitten av första halvlek kom nästa mål. Då var det Bernardo Silva som spelade fram Agüero, som inte gjorde något misstag när han lyfte in 2-0 från snäv vinkel.

Andra halvlek bjöd inte på några fler mål och City tog därmed sin sjunde raka seger i Premier League. Laget toppar nu ligan en poäng före Liverpool efter 31 spelade matcher.

Lagens startelvor:

Fulham: Rico - Christie, Fosu-Mensah, Le Marchand, Chambers, Bryan, Anguissa, Cairney, Ayite, Babel, R Sessegnon

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko - Gundogan, De Bruyne, David Silva - Bernardo Silva, Agüero, Sterling