Costa förlängde Chelseas segersvit - Conte historisk

Mot Crystal Palace avgjorde Diego Costa med matchens enda mål.
- Vi kan fortfarande förbättra oss, säger Chelsea-managern Antonio Conte enligt TT.

Antonio Conte har gjort succé med Chelsea. Den italienske tränaren har fört London-klubben till serieledning efter 16 omgångar.

Under lördagseftermiddagen var det Crystal Palace tur att försöka sätta stopp för maskinen Chelsea.

Trots att Alan Pardews gäng slogs med näbbar och klor blev det förlust.

Matchen stod länge 0-0.

Dödläget spräcktes av formstarke Diego Costa som i den 44:e minuten nickade in 1-0 för Chelsea. Hans 13:e mål för säsongen.

Marcos Alonso var nära att öka på ledningen för ett Chelsea på frispark. Crystal Palace räddades av ribban och var under stora delar av den andra halvleken var ett steg bakom gästerna.

Hemmalaget lyckades aldrig riktigt hota Chelsea som därmed tog sin elfte raka seger. Antonio Conte är den förste Chelsea-tränaren någonsin att vinna elva raka matcher i Premier League.

- Ett fantastiskt facit, säger Conte enligt TT.

- Men vi kan fortfarande förbättra oss. Det är viktigt att komma ihåg att vi bara är inne i omgång 17. Vi ska inte titta i tabellen.

Därmed är det nio poäng ner till Liverpool med en match mindre spelad.