Cupfiasko för Watford – åkte ut mot League One-motstånd efter förlängningsdrama

FA-cupen

Watford fullbordade sitt cupfiasko i FA-cupen under torsdagskvällen.
I omspelet mot League One-laget Tranmere åkte Londonlaget ut med 2-1 efter Manny Monthés mål i förlängning.

Watford lyckades inte besegra Tranmere Rovers i FA-cupens tredje omgång på hemmaplan, då mötet mellan lagen slutade 3-3 i en ytterst händelserik match. Det ledde till ett omspel som spelades på torsdagskvällen - där Watford åkte ut.

För inhopparen Kaylen Hinds kvittering i andra halvlek räckte bara för att ta matchen till förlängning efter att Manny Monthé hade gett hemmalaget ledningen i den första halvleken. I förläningen gjorde Paul Mullin det enda målet och gav Tranmere segern med 2-1 och fiaskot för Watford var fullbordat.

Segern gör att Tranmere får chansen att möta Manchester United redan på söndag i FA-cupens fjärde omgång.

Svenske Pontus Dahlberg fick göra ett oväntat gästspel på Watfords avbytarbänk. Målvakten, som var tydlig med att han letar efter en lånlösning under landslagets januariturné, gjorde därmed sin första match på bänken i A-laget för den här säsongen.

Publicerad 2020-01-23 kl 23:42