Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daily Mail: Spelarna tror ten Hag får sparken

Premier League

Har Erik ten Hag en framtid i Manchester United?
Spelartruppen tror att svaret är nej, hävdar Daily Mail.

Foto: Bildbyrån.

Pressen på Erik ten Hag fortsätter att öka.

Förutom ett tidigt uttåg ur Champions League ser Manchester United inte ut att kvalificera sig till turneringen nästa år, vilket var ett tydligt mål inför säsongen. Detta efter att laget hamnat en bit efter övriga i toppen av Premier League.

Ansvarig för resultaten är den nämnde nederländaren. Efter att Sir Jim Ratcliffe klivit in som ny ägare och tagit över ansvaret för den sportsliga verksamheten har frågetecken väckts kring tränarens vara eller icke vara på Old Trafford.

Har ten Hag en framtid i Manchester United? Enligt spelartruppen är svaret nej på den frågan.

Annons

Daily Mail hävdar nämligen att fler och fler United-spelare blir mer och mer övertygade om att 54-åringen kommer få sparken i sommar. Tidningen skriver dock att ten Hag fortfarande har stöd i omklädningsrummet, trots att det förekommit klagomål på för hård träning.

Hursomhelst tror spelarna att Ratcliffe kommer göra en förändring på tränarposten efter säsongen.

Graham Potter (klubblös) och Roberto De Zerbi (Brighton) är två tränare som brittisk media har pekat ut som potentiella ersättare till ten Hag. Den sportsliga ledningen har dock inte tagit något beslut om nederländarens framtid, då man först vill spela klart säsongen för att se hur förutsättningarna ser ut inför nästa.

ten Hag har kontrakt till 2025.

Publicerad 2024-03-04 kl 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto