Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daily Mail: ten Hag ville ta tillbaka Greenwood

Premier League

Manchester United ska dumpa Mason Greenwood.
Till tränare Erik ten Hags förtret, enligt Daily Mail.
Tidningen uppger att nederländaren ville ha tillbaka 21-åringen i verksamheten.

Foto: Bildbyrån.

Efter 1,5 år som avstängd av Manchester United publicerade till slut klubben sitt resultat av den internutredningen som gjorts kring Mason Greenwood, som anklagades för våldtäkt och misshandel i nära relation.

Enligt Manchester United har inte 21-åringen inte är skyldig till de handlingarna som han varit misstänkt för, men att han begått misstag i sin relation som lett till att parterna kommer att gå skilda vägar.

Daily Mail uppger att det var en oberoende utredning och exempelvis hördes inte tränaren Erik ten Hags åsikt i att låta Greenwood spela. Samtidigt uppger tidningen att huvudtränaren var sugen på att ta tillbaka skandalspelaren, vilket det även ska ha funnits en liten majoritet för i spelargruppen. Enligt Daily Mail ska Manchester Uniteds analytiker även tagit fram en plan för hur Greenwood hade kunnat användas på bästa tänkbara sätt i spelsättet.

Annons

Tidigare i somras ska även Greenwood själv varit inställd på att återvända till Manchester United, men så blir det alltså inte.

Forwarden sägs ha erbjudits till Roma, som ska ha tackat nej. Enligt The Sun är Steven Gerrards saudiska klubb Al-Ettifaq intresserad av Greenwood och The Times har uppgett att Istanbul Basaksehir är en annan intressent.

Publicerad 2023-08-22 kl 14:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto