Dalglish: "Segern var helt välförtjänt"

Liverpool slog Chelsea på bortaplan – och enligt gästernas tränare var det helt välförtjänt.
- Vår prestation var fantastisk, säger Kenny Dalglish.

Det var ytterbacken Glen Johnson som ordnade segern med sin sololöpning när bara minuter återstod av matchen. Han fintade bort Ashley Cole och kunde sedan kliva in i straffområdet och avsluta snyggt med vänstern.

- Vi var värda att vinna. När man levererar en strålande insats är det större chans att man får resultatet med sig. Det var vad som hände i dag, anser jag, säger Kenny Dalglish.

Enligt honom var Liverpool egentligen allra bäst i första halvlek. Efter paus tycker managern att Chelsea satte press efter sin kvittering till 1-1. Därför var det riktigt skönt att Johnson klev fram som matchvinnare med sitt 2-1-mål.

- En perfekt avslutning av honom. Glimrande, säger Dalglish.