De Bruyne matchhjälte i toppmötet

Toppmötet slutade med tre poäng till Manchester City. Det var förre detta Chelsea-spelaren Kevin De Bruyne som blev kvällens matchhjälte.
- Detta avslutar en mycket fin månad för oss, säger De Bruyne till BT Sport efter matchen.

Ett Chelsea som saknade David Luiz och en lårskada på Alvaro Morata som fick gå av planen innan första halvlek var slut. En tuff start för Chelsea och Manchester City tog alla chanser de hade.

Det var ett bollförande och dominerande Manchester City under de första tjugo minuterna. Trots två topplag så bestod matchen av få farliga chanser under första halvlek.

Det var inte förrän i 67:e minuten som City ta ledningen. Efter ett fint anfallsspel kunde Kevin De Bruye få till fantastiskt avslut och satte 1-0 till City. Fler chanser kom för båda lagen men resultatet stod sig till slutsignalen.

Manchester City är åter i serieledning med samma poäng som Manchester United. City avslutar även september månad med sju raka vinster.

Matchvinnaren De Bruyne säger att det är en fin vinst, eftersom det är svårt att vinna på Standford.

- Detta avslutar en mycket fin månad för oss. Det är bara början men det är bra att behålla segersviten. Vi vill vinna så många matcher som möjligt. Vi vill förlora så få matcher som möjligt eftersom känslan när du vinner är bättre, säger han till BT Sport.

Lagens startelvor:

Chelsea: Courtois - Christensen, Rudiger, Cahill - Azpilicueta, Kante, Bakayoko, Fabregas, Alonso - Morata, Hazard

Manchester City: Ederson - Delph, Otamendi, Stones, Walker - Silva, Fernandinho, De Bruyne - Sane, Jesus, Sterling